Przepisy Buni -Spis

czwartek, 18 sierpnia 2011

Sery

 
Camembert z rubinową zaprawą 
  
 Panierowany Camembert z ananasem na ostro 

                                     Cremoselle z kaki 

,                               ,Wybuchowy ,, camembert : 
 
Ni to żółty – ni topiony (ser ): 
                    Marynowany ,, ni to żółty – ni to topiony ( ser ) „ 
                        Ser biały marynowany w oliwie z ziołami 
                                        Cremoselle z brzoskwinią 
                                            Kiwano z kozim serem
                                      ,,Wybuchowy ,, camembert
                             Camembert ze słodkimi dodatkami
                                                 ,,Prowokacja „:
                                                                   Pasty twarogowe
Autor: Indeks Potraw o 13:47
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest
Nowszy post Starszy post Strona główna






Motyw Znak wodny. Obsługiwane przez usługę Blogger.